Friday, November 30, 2007

FOETUS – Vein

Είναι το νέο άλμπουμ του Foetus και 18ο που τιτλοφορείται με μονοσύλλαβη λέξη τεσσάρων γραμμάτων. Πρόκειται για ένα "πολύ πέρα από το remix" άλμπουμ-remake του πρόσφατου "Love", όπως το φαντάστηκαν, το διέλυσαν και το ξανασυνέθεσαν οι Fennesz, Mike Patton, Matmos, Tujiko Nuriko, Jason Forrest, Tweaker, Tom Recchion και ο ίδιος ο J.G.Thirlwell. Ένα στοιχειωμένο, κινηματογραφικού τύπου ταξίδι ήχων και συναισθημάτων που δουλευόταν επί 2 χρόνια. Bonus το βραβευμένο animation video του Σουηδού Sam Sohlberg για το Time Marches On.

2 comments:

Anonymous said...

Συγκινητικη η προσπαθεια σας ολα αυτα τα χρονια να κυκλοφορειτε σχεδον οτι σπουδαιοτερο "εναλλακτικο" υλικο υπαρχει στην αγορα... ομως... δεν ξερετε ποσο δυσκολο ειναι στην επαρχια να βρουμε τους δισκους σας.. ακομα και οταν ερχομαστε στην Αθηνα δεν βρισκουμε ο,τι ψαχνουμε ειτε σε "μικρα" ειτε σε "μεγαλα" δισκαδικα... τοσο δυσκολο ειναι πια?! Παρατηρωντας τις παρα πολλες και εξαιρετικα ενδιαφερουσες νεες κυκλοφοριες (αφηστε τις σχεδον ιστορικες παλιες πχ Cherry Red) αναρωτιομαστε αν θα βρουμε εστω τις μισες απο αυτες που μας ενδιαφερουν... μηπως 8α επρεπε να βρειτε εναν αλλο τροπο ωστε και εμεις να βρισκουμε αυτα που θελουμε αλλα και εσεις να επικοινωνησετε με την ΥΠΟΛΟΙΠΗ ελλαδα.. λεμε, μηπως?

με μεγαλη εκτιμηση

μια παρεα φιλων απο τη δυτικη πλευρα..

Hitch Hyke said...

Τόσο δύσκολο...βλέπεις, η οικονομία της αγοράς δεν συγκινείται πάντα ανάλογα. Πάντως, υπάρχουν δισκάδικα πέρα από τα "μεγάλα" που προσπαθούν και ξέρουν και τους τίτλους. Σε όποιες πόλεις υπάρχουν τέτοια μαγαζιά εμείς από την μεριά μας κάνουμε ό,τι μπορούμε για να τα υποστηρίξουμε.
Για κάθε ενδεχόμενο, ο κατάλογος μας υπάρχει πάνω αριστερά στην πρώτη σελίδα σε αρχείο excel, απ' όπου μπορείς εσύ και η παρέα σου να παραγγείλετε, αλλά και όποιος δεν βρίσκει τους δίσκους, με αντικαταβολή από το ταχυδρομείο.

Σ'ευχαριστούμε για το σχόλιο και καλά ακούσματα εκεί στην άγρια δύση!