Wednesday, June 9, 2010

Brendan Perry - new album & free download


BRENDAN PERRY
Ark


Ο Brendan Perry, ο ηγέτης των θρυλικών Dead Can Dance, κυκλοφορεί το δεύτερο προσωπικό του άλμπουμ και το πρώτο του μετά την επίσημη διάλυση του γρούπ.

Ηχογραφημένο στο στούντιο του στην Ιρλανδία, το «Ark» είναι μια πραγματικά προσωπική δουλειά. Ο Brendan παίζει όλα τα όργανα, γράφει όλους τους στίχους και είναι η μοναδική δημιουργική δύναμη πίσω από τα 8 τραγούδια που απαρτίζουν το «Ark».

Δεν θα χαρακτηρίζαμε το «Ark» concept άλμπουμ με την στενή έννοια του όρου. Παρ’όλα αυτά, δεν μπορεί κανείς να μην προσέξει μια κοινή θεματολογία που διατρέχει τα 8 τραγούδια του «Ark»: οι καταστροφικές συνέπεις της ανθρώπινης συμπεριφοράς στο φυσικό κόσμο και η αλλοτρίωση που προκαλείται σε ένα κόσμο που η «μηχανή» έχει τον πρώτο λόγο.

Κι όμως, δεν πρόκειται για ένα σκοτεινό άλμπουμ. Το «Ark» βριθεί συναισθηματική ζεστασιά και πίστη στην λυτρωτική δύναμη της ανθρωπότητας. «Κιβωτός» δεν είναι απλά το καταφύγιο του κόσμου αλλά ένα σημείο εκκίνησης για μια καλύτερη κοινωνία και έναν πιο οργανικό τρόπο ζωής.

O Brendan Perry θα βρίσκεται στην Αθήνα με την μπάντα του, την Δευτέρα 14 Ιουνίου για μια μοναδική συναυλία στο Gagarin 205 Live Music Space!

Κατεβάστε τώρα δωρεάν από το site του Brendan Perry το τραγούδι Utopia από το άλμπουμ "Ark"



No comments: