Thursday, November 13, 2008

Vinyl - only!

Red Favorite – Red Favorite


Το Red Favorite είναι το project του Jeremy Pisani πίσω από το οποίο "κρύβει" ένα κύκλο συνθέσεων του για κιθάρα, ηλεκτρονικά και φωνή. Η όμορφη αυτή κυκλοφορία της Streamline αποκαθιστά το "Red Favorite", που είχε κυκλοφορήσει από την Spirit Of Orr σε περιορισμένο CD, στην αυθεντική σύλληψη για τη μορφή του, αυτή του άλμπουμ βινυλίου. Με τη συνεργασία της Drag City, στα πλαίσια της καμπάνιας για την αποκάλυψη περισσότερων μουσικών διαμαντιών από την αφανή αλλά γοητευτική "σπιτική μουσική βιομηχανία".


Brother JT3 – Jelly Roll Gospel

Συνέχεια στη σειρά αποκλειστικών κυκλοφοριών του Brother JT για την Drag City. Το ολοκαίνουριο "Jelly Roll Gospel", μαζί με τους JT3, είναι ένα ακόμη acid-fried, rock 'n' soul music πάρτυ, κατ' ευθείαν από το home-studio του εκκεντρικού psych-head από την Pennsylvania. Swingin' '60s κλίμα, αναφορές σε afro-beat, northern soul και dub, σε ένα "high-spirit" garage-ψυχεδελικό άλμπουμ. Αποκλειστική κυκλοφορία βινυλίου, ένα must για φανς του garage, συλλέκτες και προσωπικούς φανς του Λόγου του Brother JT.


ALASKA IN WINTER– Remixes EP

Limited edition 12ιντσο EP με remixes κομματιών του "Dance Party In the Balcans", κυκλοφορημένου στις αρχές της χρονιάς. Υπεύθυνοι οι Alaska In Winter, ο Doctor Vey, γνωστός και ως Hari Ziznewski (Beirut), οι Young Dead DJs και οι Coney Island Sound. 500 αντίτυπα για όλο τον κόσμο.


CONEY ISLANDSOUND– Introducing Mr Kellogg

Πρώτο σινγκλ, σε limited 7ιντσο βινύλιο, από τον Coney Island Sound, ή αλλιώς Ewan Gordon, από το Hull της Βρετανίας. Ακορντεόν και άρπες αντιδρούν με casios κα Kaoss Pads για να παράξουν 6 λεπτά μαγικής folktronica στα ίχνη των Beta Band, Four Tet και Tunng. 

No comments: