Thursday, November 20, 2008

Stag-o-lee: ένα label αφιερωμένο στο βινύλιο

Stag-O-Lee Records 

Η Stag-o-lee Records είναι το καινούριο label της Glitterhouse! Μία "back-to-the-roots" χειρονομία, η Stag-o-lee ξαναφέρνει στο προσκήνιο τις garage/punk/rock'n'roll καταβολές της γερμανικής ανεξάρτητης, που τελευταία πρωτοστατεί στην αναγέννηση της americana και των κάθε λογής εκλεκτικών rock συγγενειών. Σύγχρονο underground rock 'n' roll εφοδιασμένο με garage, rockabilly, roots, soul και R&Bκαταλύτες, στα ίχνη της Estrus, της Munster και της Sympathy, με έμφαση στο βινύλιο και κινητήριο δύναμη το αγνό fun του συλλέκτη και του κυνηγού των cult καταστάσεων, αλλά και καλλιτεχνικές/δισκογραφικές εκπλήξεις στον ορίζοντα. Πρώτη σειρά κυκλοφοριών, 4 σινγκλ και ένα LP, όλα σε περιορισμένο βινύλιο 180g.

 

Saint Silas Intercession

All About the Money / The Fear (7’’)

 Σύγχρονο αστικό garage blues από το Λονδίνο, με την πολύ προσωπική σφραγίδα των 2 frontmen, αδελφών McCarthy. Αναμένεται άλμπουμ τους το 2009..

 

Cut In The Hill Gang 

Johnny Walker's Quixotic Dream / Sugar Never Tasted Good (7’’)

Το πρώτο σινγκλ του καινούριου σχήματος που γεννήθηκε από τος στάχτες των Soledad Brothers. Αποκλειστικό b-side, διασκευή White Stripes!

 

The Fabulous Penetrators

The Hump / Oh My Soul (7’’)

Εκρηκτικό psych-garage βγαλμένο κατ' ευθείαν από τα '60ς. Από το Λονδίνο, οι Fabulous Penetrators σε ένα ζόρικο stomper α-λα Sonics με acid παρενέργειες.

 

The Detroit Cobras

Ya Ya Ya / As Long As I Have You (7’’)

Δύο από τα καλύτερα κομμάτια που έχουν ηχογραφήσει ποτέ οι θρύλοι του garage από το Detroit σε ένα killer 7ιντσο σινγκλ όπως τους αρμόζει

 

Cut In The Hill Gang

Hung Up (LP)

Καινούριο άλμπουμ, σε βινύλιο, από τον, πρώην Soledad Brothers, Johnny Walker και τη νέα του "συμμορία". Το άλμπουμ θα κυκλοφορήσει σε CD, με διαφορετικό tracklisting, στις αρχές του 2009.

No comments: