Wednesday, November 5, 2008

Οι PRODIGY ανακοινώνουν το νέο τους άλμπουμ

Το νέο άλμπουμ κυκλοφορεί στις 2 Μαρτίου! 

Οι Prodigy ανακοινώνουν το πέμπτο στούντιο άλμπουμ τους με τίτλο Invaders Must Die, το οποίο θα κυκλοφορήσει από το νεοσύστατο label τους Take Me To The Hospital με την συνεργασία της  Cooking Vinyl, στην Ελλάδα από την Hitch Hyke, στις 2 Μαρτίου 2009.

Οι Prodigy όχι μόνο μας έχουν χαρίσει μερικά κλασικά hit, όπως τα ‘Outer Space’, ‘Everybody In the Place’, ‘Charley Says’, ‘Firestarter’ και ‘Smack My Bitch Up’, αλλά έδωσαν και ένα νέο, αξιόπιστο και ασυμβίβαστο πρόσωπο στην dance μουσική, με την προσωπικότητα και το attitude του punk (και στο μεταξύ πούλησαν και 16 εκατομμύρια άλμπουμ!).

Στο Invaders Must Die, o Liam Howlett, o Keith Flint και ο Maxim συμμετέχουν όλοι, για πρώτη φορά μαζί από την εποχή του Fat Of The Land (1997). Το αποτέλεσμα είναι μια επιστροφή στα καλύτερα τους, ένας συνδιασμός old school χορευτικού θορύβου με τις απεριόριστες δυνατότητες της τεχνολογίας.

Η μπάντα θα βγεί στο δρόμο ήδη «για ζέσταμα» τον Δεκέμβριο, πραγματοποιώντας ένα βρετανικό academy tour που έγινε sold out σε μία ώρα, ενώ τον Απρίλιο ξεκινάει μεγάλη περιοδεία σε στάδια και φεστιβάλ.

No comments: