Saturday, October 22, 2011

MISFITS: η επιστροφή

MISFITS
"The Devil's Rain"

Το 1977, στην αυγή του punk, έκαναν την εμφάνιση τους οι Misfits θέλοντας να κάνουν την διαφορά και κατάφεραν να δημιουργήσουν μια κληρονομιά που έχει αντέξει πραγματικά τη δοκιμασία του χρόνου. Αποθανατίζοντας στη μουσική τους ασπρόμαυρες ταινίες τρόμου, οι Misfits δημιούργησαν μια μακάβρια και εντελώς μοναδική περσόνα, που ενώ εξελίχθηκε μέσα στα χρόνια, παρέμεινε πιστή στις ρίζες της. Το logo του γκρουπ, το γνωστό Fiend Skull, έχει γίνει pop icon. Συγκροτήματα από όλο το φάσμα του rock έχουν διασκευάσει τραγούδια τους, όπως οι Metallica, οι Guns nRoses, οι My Chemical Romance και αμέτρητα άλλα, δηλώνοντας οτι οι Misfits είναι βασική τους επιρροή. Παραμένοντας αδιάλειπτα ενεργοί, περιοδεύοντας σε όλο τον κόσμο, κυκλοφορώντας άλμπουμ που αμέσως σκαρφαλώνουν στα charts, οι Misfits είναι εδώ για να μείνουν και κάθε μέρα είναι Halloween.

Τώρα οι Misfits επιστρέφουν με το πολυαναμενόμενο νέο τους στούντιο άλμπουμ, το πρώτο τους εδώ και μια δεκαετία. To The Devils Rain περιέχει 16 «διαβολικά» τραγούδια – σύντομα Misfits' classis – όπως το Twilight of the Dead, Dark Shadows, Curse of The Mummys Hand και φυσικά το ομότιτλο τραγούδι του άλμπουμ. Η παραγωγή είναι του Ed Stasium (Ramones Road To Ruin” & “Too Tough To Die”, The Misfits Famous Monsters”), ενώ το εξώφυλλο επιμελήθηκε ο Arthur Suydam, γνωστός για τη διάσημη δουλειά του στα Marvel Zombies series.

Το The Devils Rain δεν είναι απλά η συνέχεια μιας ιστορίας. Είναι μια συνολική επανεκκίνηση που εγκανιάζει μια νέα εποχή «τρόμου». Το The Devils Rain επαναπροσδιορίζει την αγριότητα και την μελωδικότητα των Misfits, τα δύο στοιχεία στη μουσική τους που καθιστούν τους Misfits «πανταχού παρόντες» και αθάνατους.

Κυκλοφορεί από την Hitch Hyke.

No comments: