Thursday, November 18, 2010

I LIKE TRAINS: 26th of November, Gagarin 205


I LIKE TRAINS

Παρασκευή 26 Νοεμβρίου

GAGARIN 205

Την Παρασκευή 26 Νοεμβρίου ένα από τα σπουδαιότερα indie / post rock / dark wave συγκροτήματα που έβγαλε η Μεγάλη Βρετανία τα τελευταία χρόνια θα βρεθεί στην Αθήνα για ένα μοναδικό show στο Gagarin 205!

Για το Αθηναϊκό κοινό οι I like trains δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις. Είναι μια από τις σπάνιες περιπτώσεις που ένα group αγγαλιάστηκε τόσο θερμά από το ελληνικό κοινό που με τη κυκλοφορία του παρθενικού του άλμπουμ όχι μόνο μας επισκέφτηκε, αλλά ενθουσίασε τόσο το κοινό που τους ανάγκασε να επιστρέψουν για ένα ακόμα show μετά από λίγους μόνο μήνες.

Τώρα δύο χρόνια μετά, με το ολοκαίνουριο εξαιρετικό album "he who saw the deep" επιστρέφουν στην Αθήνα για να μας αφηγηθούν τις καινούργιες και παλιές γεμάτες θλίψη και μελαγχολία ιστορίες τους και να μας ταξιδέψουν στο δικό τους κόσμο όπως πολύ καλά ξέρουν να κάνουν.

Το νέο άλμπουμ των I like Trains He Who Saw The Deep” κυκλοφορεί από την Hitch Hyke

Doors Open 21:00

Τιμή εισιτηρίου 25 euro / 30 euro

Η προπώληση εισιτηρίων έχει ξεκινήσει ήδη στα DarkCell(Θεμιστοκλέους 84, Εξάρχεια), και Tickethouse (Πανεπιστημίου 42) και σύντομα στο www.ticketpro.gr. Τα 300 πρώτα στη προπώληση κοστίζουν 25 ευρώ ενώ τα υπόλοιπα αλλά και αυτά που θα πωλούνται στο ταμείο του Gagarin 205 τη μέρα της συναυλίας κοστίζουν 30


No comments: