Friday, July 17, 2009

VINYL - ONLY Releases Part 1

Jon Mueller– Physical Changes (LP/CD/DVD)

Μία σπουδή πάνω στον ρυθμό σε μία κυκλοφορία βινυλίου/CD/DVD από τον πρωτοπόρο των κρουστών Jon Mueller. Μοναδική heavy rhythm έρευνα με όλα τα μέσα και με πρωτόγνωρες προσεγγίσεις που απευθύνονται σε περισσότερες της μιάς αισθήσεις, με τη συνεργασία των James Plotkin, James Londberg-Holm, Marcus Smickler, Danid Dinnel και Dan Burke. Περιορισμένη έκδοση, collectors item.

Jookabox / Dosh Unusual Animals Vol 5 (7'')

Πέμπτη κυκλοφορία της σειράς "Unusual Animals" της Asthmatic Kitty, όπου καλλιτέχνες της εταιρείας χωρίζουν στα δύο ένα συλλεκτικό 7ιντσο single βινυλίου. Το artwork, από τον Jared Chapman, φιλοξενεί κάθε φορά ένα παράξενο πλάσμα του παλνήτη μας. Αυτή τη φορά ο απίστευτος Jookabox (όπως Grampall Jookabox) συναντάει τον Dosh, ένα από τα παιδιά-θαύματα της Anticon.

Young Widows / Melt-Banana Young Widows Split Series Vol. 2 (7'')

Ακολουθώντας την επιτυχία του "breakthrough" άλμπουμ τους "Old Wounds", οι Young Widows φιλοδωρούν τους φίλους τους με μία σειρά καινούριων ηχογραφήσεων, μοιρασμένων σε 4 πολύ δυνατά, all killer-no filler 7ιντσα single, split με τους εκλεκτούς φίλους τους Bonnie Prince Billy, Melt-Banana, Pelican και My Disco. Όλα τα κομμάτια είναι ακυκλοφόρητα σε συλλεκτικές εκδόσεις των 2000 αντιτύπων για όλο τον κόσμο. Το δεύτερο single της σειράς βρίσκει τους Young Widows μαζί με τις Melt-Banana.

Young Widows / Pelican- Young Widows Split Series Vol. 3(7'')

Ακολουθώντας την επιτυχία του "breakthrough" άλμπουμ τους "Old Wounds", οι Young Widows φιλοδωρούν τους φίλους τους με μία σειρά καινούριων ηχογραφήσεων, μοιρασμένων σε 4 πολύ δυνατά, all killer-no filler 7ιντσα single, split με τους εκλεκτούς φίλους τους Bonnie Prince Billy, Melt-Banana, Pelican και My Disco. Όλα τα κομμάτια είναι ακυκλοφόρητα σε συλλεκτικές εκδόσεις των 2000 αντιτύπων για όλο τον κόσμο. Το δεύτερο single της σειράς βρίσκει τους Young Widows μαζί με τους Pelican.

Big John Bates & the Voodoo Dollz Bangtown (LP)

Το καινούριο άλμπουμ των "άσων του Vancouver" σε limited edition βινύλιο 180g από την Stag-o-lee. Αν το garage, το punk και το rockabilly είχαν ένα παιδί με blues προφορά, αυτό θα ήταν το ατίθασο rock 'n' roll των Big John Bates & the Voodoo Dollz. Οι ίδιοι αναφέρουν ως βασικές επιρροές τους τους AC/DC, τον Jimmy Hendrix, τον Bill Haley, αλλά και τον Cab Calloway ή τους Cramps, το "Bangtown" ωστόσο προκαλεί ένα ατελείωτο brainstorming πάνω στο rock 'n' roll υψηλών οκτανίων, ένα πραγματικό βρώμικο fun άλμπουμ.

Tav Falco Panther Burns - Administrator Blues/Real Cool Trash (7'')

Η επιστροφή του αρχιερέα του Νότιου Rockabilly-trash ήχου, μετά από πολλά χρόνια απουσίας. Ο Tav και οι Panther Burns του σε ένα από τα σημαντικότερα rock 'n' roll comeback της χρονιάς με το πιο boogie groove που υπέπεσε στην αντίληψη σας πρόσφατα, κιθάρες-ξυράφια και ένα προσωπικό σχόλιο για την οικονομική κρίση. Super limited, non-LP b-side - LP πριν το τέλος του 2009, μαζί με deluxe επανεκδόσεις όλων των κλασικών τους άλμπουμ!

Death Letters Schizophrenic(7'')

Απίστευτη garage 'n' roll μπάντα από την Ολλανδία με το ντεμπούτο της για την Stag-o-lee. Ένα ντουέτο που ασελγεί πάνω στην κληρονομιά των Mudhoney και των White Stripes, με ηλικία μάλιστα τα 16 χρόνια! Super limited, non-LP b-side.

No comments: