Wednesday, September 8, 2010

Και ο Brendan Perry στο Reworks Festival?


MUSIC FOR ALL!

REWORK FESTIVAL 2010

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17 & ΣΑΒΒΑΤΟ 18 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ «ΒΙΛΚΑ» ΘΕΣΣΑΛΟ ΝΙΚΗ

Υπό την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης και της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού και Νεολαίας

Brendan Perry

Ο Brendan Perry είναι η αστρική νέα προσθήκη στο line up του Reworks Festival. Το ιδρυτικό μέλος των Dead Can Dance θα εμφανιστεί στη μοναδική του συναυλία στη Θεσσαλονίκη σχεδόν μια δεκαετία μετά την τελευταία του sold out εμφάνιση μπροστά σε σχεδόν 10.000 άτομα. O Perry έχει καθιερωθεί ως ένα φωτεινό πρότυπο της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας. Η μουσική του συνδυάζει διάφορους μυστικιστικούς ρυθμούς αλλά και ανατολίτικα στυλ με φoλκ και Gothic επιρροές.

Θεωρείται ένα από τα ηγετικά πρόσωπα της World Music, έχοντας μια καριέρα γεμάτη επιτυχίες, έχοντας πειραματιστεί όλα αυτά τα χρόνια - και συνεχίζει μέχρι σήμερα να δοκιμάζει το ταλέντο του- με πολλά είδη όπως Ροκ, έθνικ, world music, gothic και ηλεκτρονική μουσική. Μέσα από τους Dead Can Dance αλλά και από την σόλο δουλειά του οι επιτυχίες του παραμένουν χαρακτηριστικές στα μουσικά δεδομένα σήμερα. Από το The carnival is over, Rakim, Spirit, Ulysses, Black Sun στο Medusa, Archangel, Wintersun και Utopia από το τελευταίο του άμπουμ " Ark " το οποίο κυκλοφόρησε στα μέσα του Ιουνίου.

Σε μια μοντέρνα ambient ατμόσφαιρα λοιπόν, θα παρουσιάσει στις 17 Σεπτεμβρίου στο Reworks το τελευταίο του άλμπουμ " Ark " καθώς και υλικό των Dead Can Dance.

http://www.myspace.com/brendanperry


No comments: