Monday, December 7, 2009

SUFJAN STEVENS

Sufjan Stevens / Osso

Run Rabbit Run


Το 2001 ο Sufjan Stevens ακολούθησε το κλασικό άλμπουμ του "Enjoy Your Rabbitt" με μια σειρά 14 οργανικών κομματιών, εμπνευσμένων από τα ζώα του Κινέζικου Ωροσκοπίου. Πέντε χρόνια αργότερα, το 2006, ο Bryce Dessner (The National, Clogs) πρότεινε στον Sufjan να ενορχηστρώσει ξανά τα κομμάτια για το κουαρτέτο εγχόρδων Osso, υπεύθυνο για τα strings στο "Illinoise" και στο "Bring Me the Workhorse" της My Brightest Diamond. Τα αποτελέσματα δικαιώνουν τον Dessner και θα ενθουσιάσουν τους φίλους του Sufjan Stevens.
"Osso's readings take Mr. Stevens readings to new places" (NY Times).

Sufjan Stevens

The BQE

Το "BQE" είναι μία κινηματογραφική σουίτα του Sufjan Stevens εμπνευσμένη από το Brooklyn-Quenns Expressway και το Hula-Hoop και προορισμένη να αποτελέσει το soundtrack της ομώνυμης ταινίας. Το έργο έχει παραγγελθεί από την Ακαδημία Μουσικής του Brooklyn (BAM) και παρουσιάστηκε για πρώτη φορά live τον Οκτώβριο του 2007 στα 25χρονα του Next Wave Festival. Το "BQE" θα προβληθεί από αυτό το χειμώνα σε φεστιβάλ και art-cinema σε όλο τον κόσμο, ενώ η έκδοση του soundtrack είναι ξεχωριστή: το CD/DVD περιλαμβάνει την ταινία, το soundtrack, 4χρωμο βιβλίο 40 σελίδων και μία κάρτα viewmaster, ενώ το βινύλιο είναι διπλό gatefold και περιλαμβάνει κόμικς του Sufjan Stevens!

Sufjan Stevens and Stephen Halker

Super Teenage Hooper Heroes

Τώρα το "BQE" διαθέτει και κόμιξ μεταφορά! To Brooklyn-Queens Expressway, θέμα της ταινίας και του soundtrack που υπέγραψε ο Sufjan Stevens, μεταφέρεται σε ένα 40σέλιδο 4χρωμο κόμιξ που έγραψε ο Stevens και σχεδίασε ο Stephen Halker. Ηρωίδες του οι 3 εξωγήινες αδελφές superheroes που μάχονται κατά του κακού Captain Moses με...hula hoop!


http://www.myspace.com/sufjanstevens


1 comment:

Anonymous said...

Συγχαρητήρια για το γεγονός ότι ένα από τα πιο εξελιγμένα blogs που έχω συνάντησα τυχαία σε κάποιο χρονικό διάστημα! Απλά απίστευτο του πόσο μπορείτε να πάρετε μακριά από κάτι μόνο και μόνο επειδή του το πώς οπτικά όμορφο είναι. Youve βάλει μαζί ένα μεγάλο blog χώρος μεγάλη γραφικά, τα βίντεο, τη διάταξη. Αυτό είναι σίγουρα ένα must-βλέπε το blog!