Monday, September 1, 2008

THE FLESHTONES LIVE!!!


Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου

@ Gagarin 205, Αθήνα


Το Gagarin 205 Live Music Space “εγκαινιάζει” τη νέα συναυλιακή περίοδο με μια συναυλία δυναμίτη! Οι θρυλικοί Fleshtones, οι… super rockers από τη Νέα Υόρκη, θα καταλάβουν τη σκηνή του club της Λιοσίων – πιθανότατα και ορισμένους από τους γύρω δρόμους, όπως συνηθίζουν – το Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου προσφέροντας, για άλλη μια φορά, μια μοναδική live εμπειρία στο αθηναϊκό κοινό.

O Peter Zaremba και η παρέα του επιστρέφουν στην πόλη μας υποσχόμενοι ένα ξέφρενο rocknroll party! Άλλωστε, από την πρώτη φορά που επισκέφτηκαν τη χώρα μας (Βεάκειο, τέλη δεκαετίας ’80, αν δεν κάνουμε λάθος), μέχρι και την πιο πρόσφατη (πριν από ενάμιση χρόνο, παρέα με τους “δικούς μας” Invisible Surfers), φροντίζουν να προσφέρουν απολαυστικές στιγμές στο κοινό τους, χάρη στο κέφι και τον ειλικρινή αυθορμητισμό τους.

Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 21:00 και εισιτήρια προπωλούνται, προς 20 ευρώ, στο Ticket House (Πανεπιστημίου 42 / τηλ. 210 3608366) και το www.ticketpro.gr.

Gagarin 205 Live Music Space: Λιοσίων 205, κοντά στο σταθμό Μετρό / ΗΣΑΠ “Αττική”. Τηλέφωνο: 210 8547600-1.

***********************

O τελευταίος δίσκος των FLESHTONES - "Take A Good Look" (CD - LP) κυκλοφορεί από την Hitch Hyke

Σε μιά χρονιά που γίνονται ντοκυμαντέρ και βιβλίο, οι Fleshtones ξαναχτυπούν με το πιο αστραφτερό τους άλμπουμ στο νέο αιώνα. Οι αυθεντικοί "ένοικοι" του CBGB έχουν φαίνεται βαλθεί να θυμίσουν σε όλους τους retro-hipsters, βετεράνους και αρχάριους, ποιός είναι τ' αφεντικό, όταν μιλάμε για garage και rock 'n' soul music και δεν υπήρχε καλύτερος τρόπος από ένα άλμπουμ σαν το "Take A Good Look". Η συνθετική άνοιξη που διανύουν αυτό τον καιρό οι Fleshtones καρποφόρησε με το θρυλικό Ivan Julian (Richard Hell, The Clash) στη θέση του παραγωγού σε ένα συγκλονιστικό rock 'n' roll πάρτυ, με fuzz κιθάρες, farfisa και maximum-R&B grooves. Ένα άλμπουμ ισάξιο των μεγάλων στιγμών της Νέας Υόρκης, από το πιο high γκρουπ στην ιστορία του όρου.

available also:

The Fleshtones - Beachhead (CD)
The Fleshtones - Do You Swing (CD)

No comments: