Tuesday, March 18, 2008

THIS WILL DESTROY YOU - LIVE!

THIS WILL DESTROY YOU

LIVE!!!!!

ΠΕΜΠΤΗ 3 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2008 @ ΑΝ CLUB, ΑΘΗΝΑ

Τιμή εισιτηρίου ΑΘΗΝΑ à 20€
Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:00 και η συναυλία αρχίζει στις 21:30.
Support group: GARDENBOX

2005. Στο San Marco του Texas οι “This Will Destroy You”, μια νέα, μικρή, άγνωστη ορχηστρική post rock μπάντα παίρνει σάρκα και οστά.

Τραβώντας την προσοχή της
Magic Bullet Records (Cave In, Old Man Gloom, Doomriders, Forensics κ.α.), κυκλοφορούν στις 06/06/06 το ντεμπούτο ep τους “Υoung Μountain”, το οποίο αποτελούσε επανέκδοση του αυτοχρηματοδοτούμενου σε 250 κόπιες cdr demo τους. Πραγματικά άξιο λόγου είναι το πόσο γρήγορα οι This Will Destroy You ανελιχθήκανε στις συνειδήσεις του κόσμου σαν μία από τις καλύτερες μοντέρνες μπάντες όχι μόνο στο χώρο του post rock, αλλά και σε μεγαλύτερα ακροατήρια και μουσικές σκηνές.Τι διάολο? μέχρι και στο Pitchfork τους αρέσανε!!

Η μουσική τους, μια απόδειξη συναισθηματικής πολυπλοκότητας, πρωτοτυπίας αλλά και καθαρού ταλέντου. Οι ΤWDY επενδύουν όλο τους το είναι στις ορχηστικές τους συνθέσεις, συνδυάζοντας σαρωτικές κιθάρες, διακριτικά πλήκτρα, αλλά και προσεκτικά βαλμένα ηλεκτρονικά και ατμοσφαιρικά στοιχεία για να δημιουργήσουν μεγαλοπρεπή ηχοτοπία που αρχίζουν ευαίσθητα και μεθοδικά και καταλήγουν έντονα αποστομωτικά.

Οι TWDY δρουν με ένταση, κρατώντας την μουσική τους και τον ακροατή σε μια σε κατάσταση άρνησης που σιγά-σιγά υποχωρεί.

Το 2007 ήταν μια ακόμα πιο σημαντική χρονιά για τους TWDY, αφού βρήκαν την μουσική τους να χρησιμοποιείται σε οτιδήποτε, από video για skate η paintball, σε καλωδιακά κανάλια (VH1, Fuel, MTV) μέχρι σε ανεξάρτητα ντοκιμαντέρ και ακόμα και μεγάλες παραγωγές ταινιών.

Ένα από τα παράδοξα ήταν και η χρήση της μουσική τους σε μια ιδιαίτερα σημαντική παρουσίαση στρατιωτικής φύσεως για το Αμερικανικό πεντάγωνο(!!!), που επικεντρωνόταν στις αποτυχημένες προσπάθειες του αμερικάνικου στρατού σχετικά με τον τυφώνα Κατρίνα.

Παράλληλα η μπάντα έμεινε ενεργή συναυλιακά κλέβοντας την παράσταση σε ένα showcase της SXSW και αποδεχόμενη μια πρόταση για περιοδεία με τους FEAR BEFORE THE MARCH OF FLAMES,αν και οι τελευταίοι ίσως το μετανιώσανε μιας και κάθε βράδυ οι TWDY κλέβανε την παράσταση.

Η πρώτη τους ολοκληρωμένη δουλειά μετά το “young mountainep ειναι ο ομοτιτλος δισκος που κυκλοφόρησε από την Magic Bullet Records στις 29 Ιανουαρίου 2008.

Η ευρωπαϊκή τους περιοδεία ξεκινάει στις 29 Μαρτίου από την Γερμανία και κάνει στάση στην Αθήνα την Πέμπτη 3 Απριλίου, στο An club.

Την συναυλία θα ανοίξουν οι Gardenbox, μία από τις καλύτερες μπάντες του ευρύτερου πειραματικού/post-rock ήχου της χώρα μας, οι οποίοι θα εμφανιστούν ζωντανά έναν χρόνο μετά την εκρηκτική τους εμφάνιση στο Gagarin205 παρουσιάζοντας υλικό από την επερχόμενη δουλειά τους.


www.myspace.com/thiswilldestroyyou



1 comment:

Anonymous said...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the MP3 e MP4, I hope you enjoy. The address is http://mp3-mp4-brasil.blogspot.com. A hug.