Saturday, December 8, 2007

Rhymesayers Entertainment presents:

MF DoomMF Doom

Το 1998 ο θρυλικός Zev Love-X άφησε τους KMD υιοθετώντας έκτοτε την εικόνα του μασκοφόρου συνομώτη και το όνομα MF Doom, ενώ παράλληλα βρήκε το χρόνο για τις γνωστές του συνεργασίες με τον Madlib και τον Danger Mouse. Το MM Food, το αριστούργημα του από το 2004, παραμένει εκτός κυκλοφορίας από τότε αλλάζοντας χέρια για τριψήφια νούμερα στο ebay. H Rhymesayers επανεκδίδει επιτέλους αυτό το hip hop/beats'n'breaks/nu jazz classic σε special edition, με αλουμινόχαρτο, ένθετα και bonus DVD από live performance.

GrayskulBloody Radio


Γεννημένοι μέσα από τη μουσική κολεκτίνα του Pacific Northwest Oldominion, οι Grayskull, δηλαδή ο Onry Ozzborne και ο JFK, επιστρέφουν με το δεύτερο άλμπουμ τους για την Rhymesayers. Ένα concept άλμπουμ για την πλύση εγκεφάλου που υφίσταται το σύγχρονο hip hop ακροατήριο, το "Bloody Radio" ανασυνθέτει ολόκληρο το φάσμα της urban κουλτούρας σε ένα σώμα γεμάτο μουσικότητα, άποψη, μήνυμα και εντιμότητα. Ένα major-league άλμπουμ, από τα κορυφαία μιας σκηνής που δεν χάνει ποτέ το ενδιαφέρον της.

Mac Lethal11:11


Ντεμπούτο για την Rhymesayers από το καμάρι του Kansas City, τον ανατρεπτικό rapper Mac Lethal. Ένας από τους "Next 100" του URB και σύντροφος των Atmosphere και Sage Francis στις περιοδείες ο Mac Lethal έχει ήδη γίνει underground celebrity με το σαρκαστικό hip hop του, ένα προβοκατόρικο χαρμάνι από street fun, αμείλικτο beat και βέβηλα στιχάκια που φέρνουν στο νου τον Eminem. "Το νέο μεγάλο αστέρι του hip hop, ένας Henry Rollins για το rap ακροατήριο" (Daytrotter).

Atmosphere

Για πρώτη φορά διαθέσιμα στα δισκοπωλεία της Ευρώπης τα δύο καινούρια EP της σειράς "Sad Clown Bad Summer" των Atmosphere. Η σειρά είναι ήδη ένα cult φαινόμενο, ακολουθώντας τα τελευταία χρόνια τις περιοδείες του δημοφιλούς αμερικάνικου hip hop ντουέτου, όπου τα ΕΡ διατίθενται μέχρι στιγμής αποκλειστικά. 5 καινούρια κομμάτια για το κάθε EP, όλα ακυκλοφόρητα και με εξαιρετικό artwork. Το καινούριο άλμπουμ των Atmosphere When Life Gives You Lemons…’ θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 2008.


No comments: