Friday, March 12, 2010

Counter Culture with James Pants

Counter Culture

live - dj sets - lecture - workshop


with
James Pants

(Stones Throw Records)

Ένας άνθρωπος - χίλιοι ήχοι
80’s soul, funk, exotica, electro boogie, early rap, new wave, post-punk disco, hip hop

Μα τελικά που μπορεί να ακουστεί ένας “Pants”, αυτό το νέο μουσικό στυλ? On the groove μαζί με καλλιτέχνες όπως οι Skyy, Cameo, ή ακόμα ο Pharrell? Ή μήπως με πιο underground ήχους μαζί με τον electro ρυθμό των Egyptian Lover, Cybotron και του Too $hort?

Μα φυσικά η απάντηση είναι και στα δύο! Υπάρχει αρκετός Pants για να χωρέσει σε όλα τα στυλ, αλλά και να ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς!

Έτσι λοιπόν, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, αυτή την Παρασκευή, 12 Μαρτίου, χορεύουμε υπό τους μανιακούς ήχους 80’s soul, funk, exotica, electro boogie, early rap, new wave, post-punk disco, hip hop του live set του James Pants στο ΤΩΡΑ Κ44, μαζί με τους Black Athena & τον Cayetano (starts: 23.00 | είσοδος ελεύθερη) ενώ το Σάββατο 13 Μαρτίου, στις 17:00, στο ΤΩΡΑ Κ44 καθώς και στην Φ A B R I K A Sonic Arts Studio στις 19:00, στα πλαίσια του Red Bull Music Academy Workshop & Lecture, μαθαίνουμε από τον πολυτάλαντο αυτόν μουσικό και σινιδρυτή της Stones Throw Records μερικά από τα μυστικά της μουσικής παραγωγής.

Ο James Pants στην ανοιχτή συζήτηση με το κοινό, το Σάββατο στις 17:00 στο ΤΩΡΑ Κ44, θα μιλήσει για την πορεία του μέσα στην Stones Throw (από πρακτική άσκηση βρέθηκε να είναι ένα από τα σημαντικότερα ονόματα της εταιρεία!), για τη μουσική κουλτούρα και το διαδίκτυο, για τη δική του μουσική που όπως την χαρακτηρίζει είναι ένα προιόν «φτηνών μηχανημάτων, πολλών δίσκων και χαζο-πειραματισμού» και φυσικά για την κουλτούρα του "Digging" τόσο σε επίπεδο βινυλίου όσο και στον ψηφιακό κόσμο... ένας διάλογος, μία ευκαιρία ανταλλαγής απόψεων με έναν από τους κορυφαίους digger αλλά και μουσικούς της σύγχρονης underground σκηνής!


Παρασκευή 12 Μαρτίου

Black Athena - DJ set: 23.00

James Pants - Live: 01.00

Cayetano (Etage Noire) - DJ set: 02.30


TΩΡΑ Κ44 (Κωνσταντινουπόλεως 44, Γκάζι)

Έναρξη : 23.00 | Δωρεάν είσοδος



Σάββατο 13 Μαρτίου

Ανοιχτή συζήτηση με τον James Pants (Stones Throw Records)

TΩΡΑ K44 (Κωνσταντινουπόλεως 44, Γκάζι)

Έναρξη : 17.00 | Δωρεάν είσοδος


Red Bull Music Academy Music Production Workshop

Εργαστήριο Μουσικής Παραγωγής με τον James Pants (Stones Throw Records)

Φ a b r i k a Sonic Arts Studio (Δεκελέων 46, Γκάζι)

Έναρξη: 19.00 | Δωρεάν Είσοδος | Αριθμός θέσεων : 30


Για να βεβαιώσετε τη συμμετοχή σας στείλτε e-mail στο info@360records.gr , threesixtyathens@yahoo.com ,info@gr.redbull.com με τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο)


Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά πρoτεραιότητας.


Προσοχή! Έχουν μείνει ελάχιστες θέσεις διαθέσιμες! Σπεύσατε να δηλώσετε συμμετοχή για να εξασφαλίσετε τη θέση σας!

No comments: