Friday, February 29, 2008

STEVE WYNN - new album & live dates

STEVE WYNN
Crossing Dragon Bridge

Στις 21 Απριλίου κυκλοφορεί τελικά το καινούργιο προσωπικό άλμπουμ του Steve Wynn.

To Crossing Dragon Bridge είναι μια μεγάλη έκπληξη, το άλμπουμ που θα μείνει σαν "ο ευρωπαϊκός δίσκος" του Steve Wynn. Ηχογραφημένο στην Λουμπλιάνα της Σλοβενίας, σηματοδοτεί τη συνεργασία του Wynn με τον Chris Eckman (The Walkabouts), ο οποίος υπογράφει την παραγωγή. Συμμετέχει οχτάμελής ορχήστρα από την Πράγα και γυναικεία χορωδία από την Λιουμπλιάνα, όπως επίσης και οι Linda Pitmon, Kirk Swan, Chris Cacavas και Tim Adams (Teenage Prayers).

O Steve Wynn έχει ήδη ξεκινήσει την ευρωπαϊκή του περιοδεία που θα τον φέρει και στα μέρη μας.

Παρασκευή 21 Μαρτίου: Fogg's - Άρτα
Σάββατο 22 Μαρτίου: Mύλος - Ξυλουργείο - Θεσ/νίκη
Κυριακή 23 Μαρτίου: Tiki Bar - Αθήνα

"Είναι ένα στιγμιότυπο, ένα όνειρο, ένα acid flashback, ένας τουριστικός οδηγός, ένα πρόχειρο φαγητό τα μεσάνυχτα, ένα φλυτζάνι πρωινού καφέ - είναι ο άλλος κόσμος που συνέβη γύρω μου και μέσα στο κεφάλι μου για τρεις εβδομάδες τον περασμένο Σεπτέμβριο. Ελπίζω να απολαύσετε το ταξίδι πίσω εκεί μαζί μου"
Steve Wynn
New York, February 2008.

www.stevewynn.net

Wednesday, February 27, 2008

BRUNCH WITH THE CANNIBALS

Από τους στυλοβάτες της λεγόμενης trash σκηνής των '80ς στη Βρετανία, οι Cannibals είναι ένα από τα πιο παραγνωρισμένα γκρουπ στην ιστορία του garage rock. Μαζί με τους Stingrays και τους Milkshakes υπεραμύνθηκαν μιας αισθητικής, αλλά και μιάς ολόκληρης νοοτροπίας στο rock, όταν αυτή "έτρωγε πόρτα" από αυτούς που ήρθαν να τη σώσουν (με το punk).. Για πολλά χρόνια δυσεύρετη και cult αυτή η συλλογή, που κυκλοφορούσε μόνο στην Ιαπωνία, συγκεντρώνει τα καλύτερα fuzztone classics τους από το 1980-84 (lunch period) αλλά και μερικά από το 1976-79 (breakfast period) αποτελώντας έτσι ένα ιδανικότατο brunch!

REVEREND ORGANDRUM– Hi-Fi Stereo

Ένα νέο swinging, soul-garage τρίο από το Τέξας με τη σφραγίδα του Reverend Horton Heat. Ο "αιδεσιμώτατος", κατά κόσμον Jim Heath, συνασπίστηκε με τον, 5 φορές βραβευμένο με Grammy, Tim Alexander, στο Hammond B-3 και τον Todd Soesbe στα ντραμς προκειμένου να κάνει πραγματικότητα το όραμα του για ένα τρίο που θα αναπαράγει τους πιο cool ήχους στο ευρύτερο rock 'n' roll στερέωμα, από soul και funk, μέχρι blues, garage, rockabilly, αλλά και lounge ή jazz και soul jazz. Στην κιθάρα ο ίδιος και στα πλατώ, σαν από παλιά 45άρια τις μικρές ώρες της ημέρας, περνούν μεταξύ άλλων και covers στα "Honky Tonk", "A Shot In the Dark", "James Bond Theme" και "Groovin'"!

Tuesday, February 26, 2008

Swedish Pop

IRENE– Long gone since last summer



Το νέο άλμπουμ του πολύ ενδιαφέροντος σχήματος από το Goeteborg της Σουηδίας, που συσπειρώθηκε για πρώτη φορά το 2005 γύρω από τα τραγούδια του Tobias Isaksson. Μία πολυμελής μπάντα με κίνητρο την αγάπη τους για τη "μεγάλη pop" των '60ς και όπλο της το ταλέντο και τη μουσική παιδεία των μελών της. Μετά το απολαυστικό fun ντεμπούτο τους, οι Irene ξεδιπλώνουν εδώ μία εκλεκτική pop παλέτα με στοιχεία από blue-eyed soul, girl-groups, lounge και '70ς folk-pop, μέσα από αγγελικά ρεφρέν και κρυστάλινη παραγωγή, πιστοποιώντας ακόμη μία φορά τη ζωτικότητα της σκανδιναβικής pop σκηνής.


http://www.myspace.com/ireneswe




SAMBASSADEUR– Migration



Οδηγώντας ήδη από το 2003 ένα νέο μουσικό ρεύμα με κινηματική διάσταση, αυτό των "χειροποίητων" ηχογραφήσεων που διανέμονται μέσω των διαδικτυακών κοινοτήτων, οι Sambassadeur έφτασαν μέχρι τα τσαρτς με την πρώτη τους "κανονική" κυκλοφορία, το 2005 για τη Labrador. Το καινούριο, δεύτερο, άλμπουμ τους είναι ένα άλμα προς τη σωστή κατεύθυνση, ένα αστραφτερό pop άλμπουμ, γεμάτο δροσερά φωνητικά, πλούσιες ενορχηστρώσεις και γλυκόπικρες μελωδίες που δεν ξεχνιούνται με τίποτα. Η παραγωγή είναι του Matias Glava (Dungen, Hakan Hellstrom). Ένα ακόμη εθιστικό άλμπουμ από τη - γνωστή και ως "εγγύηση" - σουηδική σχολή της pop.

PETE PHILLY & PERQUISITE– Mystery Repeats

Με το καινούριο τους, δεύτερο άλμπουμ, οι εξαιρετικοί Ολλανδοί εκπρόσωποι του ευρωπαϊκού hip hop διευρύνουν ακόμη περισσότερο τους ορίζοντες του είδους, αγγίζοντας ένα δημιουργικό ζενίθ αντάξιο της επιτυχίας και αναγνώρισης του ντεμπούτου τους σε όλο τον κόσμο. Εμπλουτίζοντας τις κλασικές, jazz και soul αναφορές τους με flamenco, samba, reggae και afrobeat, οι Pete Philly & Perquisite έγραψαν ένα αληθινό ηχητικό ντοκουμέντο, ένα άλμπουμ που σφύζει από ποίηση, διάθεση για περιπέτεια και ασύλληπτα grooves, που δεν μπορούν να αφήσουν αδιάφορο οποιονδήποτε φίλο της νέας jazz, του future funk ή της soul. "Bringing analog sound back in the times of plastic".

http://myspace.com/petephillyandperquisite



Monday, February 25, 2008

ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΤΟ OSCAR!

O GLEN HANSARD (ΗΓΕΤΗΣ ΤΩΝ FRAMES) ΚΑΙ Η MARKETA IRGLOVA ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΤΟ OSCAR ΚΑΛΥΤΕΡΟY ΤΡΑΓΟΥΔΙOY ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΟΥΕΤΟ ΤΟΥΣ "FALLING SLOWLY"



Glen Hansard Marketa Irglova Once Oscar performance





Glen Hansard Marketa Irglova Once Oscar acceptance

Friday, February 22, 2008

O Glen Hansard & η Marketa Irglova στα Oscars την Κυριάκη!

Την Κυριάκη 24 Φεβρουαρίου ο Glen Hansard (The Frames) και η Marketa Irglova θα εμφανιστούν live στην τελετή απονομής των 80ων Oscars. Ο Hansard και η Irgolva θα παίξουν το «Falling Slowly», το βραβευμένο ντουέτο τους από την ταινία ONCE, η οποία και είναι υποψήφια για Oscar Καλύτερου Τραγουδιού.

To Falling Slowly” περιλαμβάνεται στο αλμπουμ των Glen Hansard & Marketa Irglova “The Swell Season” το οποίο κυκλοφορεί στην Ελλάδα από την Hitchhyke.


The Coal Porters - Turn the water on, boy!


"..a rich and rewarding set of modern bluegrass" 8/10 CLASSIC ROCK
"....a hugely listenable cocktail of bluegrass, folk and country" **** UNCUT MAG
"Perfect for whipping up the most lethargic of crowds. 'Turn The Water On, Boy!' is another impressive notch on the belt" *** Q MAGAZINE
"...excellent throughout" **** MOJO MAGAZINE

Η πρώτη "εναλλακτική bluegrass" μπάντα στον κόσμο σε ένα καινούριο άλμπουμ που είναι πάρτυ από μόνο του. Το γκρουπ του Sid Griffin, μιάς μεγάλης μορφής του αμερικάνικου rock, ηγέτη των θρυλικών Long Ryders και αυθεντίας στην αμερικάνικη roots rock φιλολογία, ξαναδίνει ζωή στις "παλιές μουσικές" αλλά και στον τρόπο επικοινωνίας της ίδιας της popular music σήμερα, με την ένταση και το πάθος του punk. Μιά μοναδική swinging εμπειρία βγαλμένη πριν από τα χρόνια του rock σαν μαζική διασκέδαση, πιο επίκαιρη όσο ποτέ! Ανάμεσα στα καινούρια κομμάτια των Coal Porters και μία ολόφρεσκια διασκευή στο "Final Wild Son" των Long Ryders αλλά και στο εκπληκτικό "Silver Raven" του Gene Clark. Special guest o Chris Hillman των Byrds.

http://myspace.com/thecoalporters

LEZ ZEPPELIN!

Σε αντίθεση με την πλειονότητα των λεγόμενων "tribute bands", οι τέσσερεις Lez Zeppelin κατέκτησαν, από την πρώτη κιόλας εμφάνιση τους στη Νέα Υόρκη το 2005, τους πάντες παρουσιάζοντας ένα αρκούντως "μουσικό" fun σύνολο, ικανό να ξεπεράσει τελείως τον "novelty act" χαρακτηρισμό. Ένα γκρουπ αποτελούμενο από κορίτσια και αφιερωμένο αποκλειστικά στο ρεπερτόριο των Led Zeppelin, που έφτασε πρόσφατα, μετά και τα εγκώμια του Rolling Stone, να προσκληθεί στο Boonaroo Festival, τον Ιούνιο του 2008, εκεί που...σερνόταν η φήμη ότι θα παίξουν οι Led Zeppelin! Το ομώνυμο ντεμπούτο τους κυκλοφορεί τώρα σε παραγωγή του θρυλικού Eddie Kramer (Led Zeppelin, Jimi Hendrix, KISS) και mastering του George Marino, ο οποίος, μαζί με τον Jimmy Page, έκανε και το remastering του καταλόγου των Zeppelin (των Led).

ΑΚΟΥΣΤΕ ΕΔΩ: http://myspace.com/lezzeppelin



Thursday, February 21, 2008

12 TALES ABOUT LOVE & MURDER

HORRORPOPS - KISS KISS, KILL KILL

Καινούριο άλμπουμ για τους Horrorpops και ίσως το μεγάλο άλμα προς την επιτυχία για το δανέζικο γκρουπ που χαλάει κόσμο με τα φαντασμαγορικά του live. Με την πρώτη εβδομάδα #2 στα Heatseakers Charts, #15 στα Independent και #149 στο Top 200 του Billboard, το "Kiss Kiss Kill Kill" συνδυάζει ιδανικά την punk ενέργεια με τα pop-hooks, πάνω στο ακαταμάχητο σέξυ, horror-flick rock 'n' roll των Horrorpops. Ένα άλμπουμ εμπνευσμένο από το σινεμά, αφιερωμένο εξαιρετικά στους φίλους του cult, από τους Cramps και τον Russ Meyer μέχρι τη Siouxsie


Galactic Videos

Δείτε το πρώτο video των Galactic εδώ: (sorry δεν μπορούμε να το κάνουμε post)

http://www.youtube.com/watch?v=VcbIBnPrOTA

Εδω όμως μπορείτε να δείτε live τους GALACTIC με BOOTS, CHALI, LIFESAVAS, & LAID LAW να διασκευάζουν LED ZEPPELIN!

NICK LOWE - Jesus Of Cool

Επανέκδοση, η πρώτη από μια σειρά κλασικών του και ίσως μία από τις επανεκδόσεις της καινούριας χρονιάς! Το πρώτο προσωπικό άλμπουμ του Nick Lowe για τη Stiff από το 1978 και το πιο επιτυχημένο του εμπορικά - περιλάμβανε μάλιστα το Top-10 hit 'I Love The Sound Of Breaking Glass' - σε μία super έκδοση με 10 σπάνια bonus tracks, b-sides και "αμερικάνικα" tracks, απίστευτο digipack σε σχήμα σταυρού, ανέκδοτες φωτογραφίες από εκείνο το θρυλικό session, liner notes του Will Birch με σχολιασμό του Nick Lowe και συνεργατών και σπάνια memorabilia. Ένα masterpiece από μιά χρυσή εποχή της pop, γεμάτη φαντασία, αγνότητα και σπιρτάδα, ίσως το κλειδί για την ερμηνεία της φυσικής και καλλιτεχνικής ευεξίας του Nick Lowe σήμερα, ανακαλύψτε το. (Uncut***** - "Reissue of the Month).


Wednesday, February 20, 2008

Great albums - great reviews

4 /10 "Αlbums of the Month"
του UNCUT - issue March 08



ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ
ΑΠΟ ΤΗΝ
HITCH HYKE

Drive-By Tuckers - Brighter Than Creation's Dark * * * * *
(Album Of The Month) (release date 28/1)

Baby Dee - Safe Inside The Day * * * * (release daye 3/3)

Keley Stoltz - Circular Sounds * * * * (release date 3/3)

Nick Lowe - Jesus Of Cool * * * * *
(Reissue Of The Month) (release date 18/2)


Tuesday, February 19, 2008

Φόρο τιμής στην Νέα Ορλεάνη

Galactic

From The Corner To The Block

Παθιασμένοι με τη Νέα Ορλεάνη και τη μουσική των Meters, του Professor Longhair, των Neville Brothers και του Dr. John, οι Galactic είναι ένα από τα δημοφιλέστερα γκρουπ της πόλης τα τελευταία χρόνια. Το ξεχωριστό τους future-funk, μια πρωτοποριακή μίξη δύο διαφορετικών σχολών street music της Νέας Ορλεάνης, μέσα από παλιομοδίτικα brass band grooves και σύγχρονο bounce-style hip hop, τους έχει φέρει να παίζουν με γίγαντες του hip hop όπως οι The Roots, Jurassic 5 και Juvenile. Στο καινούριο τους άλμπουμ οι Galactic συνεχίζουν την εξερεύνηση του funk συνεργαζόμενοι αυτή τη φορά με τους κορυφαίους MC's πάνω σε ένα concept: τις γωνίες! Όπως ακριβώς είναι τα σταυροδρόμια της Νέας Ορλεάνης, φορτισμένα με ιστορία και μουσική, έτσι και, ανάμεσα σε 12 MC's, οι Boots Riley (The Coup), Lyrics Born, Juvenile, Chali 2na (Jurassic 5), Ladybug Mecca (Digable Planets), Mr. Lif, Gift of Gab (Blackalicious) και Amp Fiddler κλήθηκαν να φανταστούν σταυροδρόμια της ιστορίας, της μυθολογίας και των διαφορετικών λαών, σε ένα πραγματικό φόρο τιμής στη Νέα Ορλεάνη και την αστική κουλτούρα γενικότερα. Ένα από τα άλμπουμ της χρονιάς στην Αμερική, όπου κυκλοφόρησε στο τέλος του 2007, ένα πραγματικό "μαύρο διαμάντι" τώρα και στην Ευρώπη. Περιλαμβάνει το ομώνυμο κομμάτι, με τον Juvenile και την Soul Rebels Brass Band.

ακούστε εδώ: http://myspace.com/galactic

Sunday, February 17, 2008

ALASKA IN WINTER

Οι Alaska In Winter γεννήθηκαν όταν ο Brandon Bethancourt πέρασε ένα 6μηνο σε μια απομονωμένη αγροικία, στη νότια ακτή της Αλάσκας, ηχογραφώντας. Με την επιστροφή του στο Νέο Μεξικό έβαλε στην υπόθεση Alaska In Winter και τον Zach Condon των Beirut, τη Heather Trost των A Hack And A Hacksaw και τη Rosina Roybal, που έπαιξε βιόλα στη συμφωνία του Kanye West. Οι τέσσερεις τους ολοκλήρωσαν τις ηχογραφήσεις του Bethancourt, με αποτέλεσμα το "Dance Party In The Balkans", ένα από τα καλύτερα εναλλακτικά άλμπουμ των τελευταίων μηνών, που "ανάγκασε", πριν ακόμη κυκλοφορήσει επίσημα, το γκρουπ να αρχίσει να στήνει την πρώτη του περιοδεία σε Αμερική και Ευρώπη. Βασισμένο στις επιρροές του Brandon Bethancourt από τη μεθοριακή μουσική κουλτούρα της Santa Fe, όπου μεγάλωσε, το "Dance Party In The Balkans" ενσωματώνει στοιχεία αμερικάνικης Southwestern, βυζαντινής και αραβικής και κάθε "εθνικότητας" gypsy music σε ένα μεταμοντέρνο chamber περιβάλλον, κάτι σαν τη συγχώνευση των Arcade Fire και των Beirut, αλλά πολύ πιο πέρα. "This is suburban low-riding music at its most self-aware" (Pitchfork).

Athens today



Dr. Atomik live στο Αλάβαστρον - 16.02.08

Thursday, February 14, 2008

ZIGGY MARLEY– Love Is My Religion

Στον απόηχο της 12μηνης παγκόσμιας περιοδείας του superstar της reggae για το, βραβευμένο με Grammy, άλμπουμ του 'Love Is My Religion", κυκλοφορεί αυτό το εξαιρετικό live DVD. Από το Avalon Theatre του Los Angeles και το Δεκέμβριο του 2006, μία εκρηκτική βραδιά από τον Ziggy Marley και τη μπάντα του, μέσα από μία εξαιρετική παραγωγή, με 8 κάμερες και μυθικό ήχο. Τα καλύτερα της προσωπικής του καριέρας, παλιά των Melody Makers αλλά και κλασικά του πατέρα του σε μια "συναυλία ζωής" στο απόγειο της καριέρας του. Στα extras, παρασκήνια, το βίντεο του και το making-of του "Love Is My Religion" και το βίντεο του "Into The Groove".

BUZZUCOKS LIVE!

Buzzcocks - 30
Ηχογραφημένο 30 χρόνια μετά από τη γέννηση του punk και των ίδιων των Buzzcocks, το "30" είναι ένας φόρος τιμής στο μεγαλείο του pop τρίλεπτου. Κυκλοφόρησε τον περασμένο Νοέμβριο αποκλειστικά μέσω mail order, για να μετατραπεί σε "πλήρους απασχόλησης" άλμπουμ προορισμένο να φτάσει παντού. Το συγκρότημα από το Μάντσεστερ που έθεσε τις βάσεις για ένα ολόκληρο ιδίωμα, που παραμένει ολοζώντανο στις μέρες μας, σε ένα ονειρεμένο σετ (Ever Fallen In Love, Hollow Inside, What Ever Happened To, Autonomy, Harmony In My Head, Orgasm Addict, E.S.P. κ.α.) live στο Forum του Λονδίνου.

Monday, February 11, 2008

American Music Club - The Golden Age

Οι American Music Club κυκλοφορούν το ένατο άλμπουμ τους και ό,τι καλύτερο έχουν κάνει από την εποχή του "Mercury". Το μεγάλο ρομαντικό συγκρότημα από το Σαν Φρανσίσκο ωθήθηκε στην επανένωση του και την κυκλοφορία του “Love Songs For Patriots" το 2004 από την πίεση τόσων διάσημων φαν (Coldplay, Radiohead, REM, Pearl Jam), για να φτάσει σήμερα να ξεκινάει για τη μεγαλύτερη περιοδεία στην ιστορία του με ένα αριστούργημα στις αποσκευές του. Προσανατολισμένο στη "φωτεινή" πλευρά των AMC το "The Golden Age" χαρακτηρίζεται για τη μεγαλύτερη συμμετοχή του θρυλικού κιθαρίστα Vudi, την καινούρια rhythm-section και το βελούδινο, West Coast κλίμα που διατρέχει το άλμπουμ. Στον αντίποδα οι ιστορίες του Mark Eitzel, "του μεγαλύτερου στιχουργού της σύγχρονης Αμερικής", κατά τον Guardian, έρχονται και, σαν τραγική ειρωνεία μέσα στο έργο, φωτίζουν τη σκοτεινή πλευρά των ανθρώπων και των έργων τους, δίνοντας έτσι στο άλμπουμ διάσταση αριστουργήματος. Ένα ψυχογράφημα της Αμερικής του σήμερα. "Άλμπουμ του μήνα" στο περιοδικό Uncut.

Thursday, February 7, 2008

DR. ATOMIK - Live dates



  • Σάββατο 16 Φεβρουαρίου - Καφέ Αλάβαστρον (Δαμάρεως 78, Παγκράτι) Ώρα έναρξης: 22:00 Είσοδος: 10,00 ευρώ
  • Παρασκευή 29 Φεβρουαρίου - Waiting For Godot (Αλέξανδρου Σούτσου 15, Κολωνάκι) Ώρα έναρξης: 22:30 Είσοδος: ΤΒΑ
  • Σάββατο 22 Μαρτίου - Θυμωμένο Πορτρέτο (Καποδιστρίου 20, Ιωάννινα) Ώρα έναρξης: 22:00 Είσοδος: ΤΒΑ
  • Κυριακή 30 Μαρτίου - Club Residents (Θεσσαλονίκη) Ώρα έναρξής: 22:00 Είσοδος: Ελεύθερη

Monday, February 4, 2008

Bettye LaVette - Η σκηνή του εγκλήματος μεταφέρεται στην Αθήνα…


Μια μοναδική blues/soul φωνή του σήμερα

επί (ελληνικής!) σκηνής

Σάββατο - 29 Μαρτίου Fuzz Club (Αθήνα)

Ώρα έναρξης : 9.30, Τιμή εισιτηρίου : 30 Ευρώ.

Η προπώληση αρχίζει την Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου στα εξής σημεία:

METROPOLIS, VILLAGE, PUBLIC, TICKET HOUSE

Κυριακή - 30 Μαρτίου Principal Club Theater (Θεσσαλονίκη)

Για ποια κυρία μιλάμε όταν μιλάμε για τη Bettye LaVette ;

Αν ακούγεται υπερβολή το παραπάνω θα πρέπει να τσεκάρετε τα international διαδυκτιακά και έντυπα περιοδικά όπως το Rolling Stone ( «Tina Turner με καλύτερο έλεγχο στη φωνή») και το Mojo («... αυτό που κάνει περιέχει εντιμότητα, τρυφερότητα, μαρτυρικότητα και είναι μέσα από την καρδιά της») για να μην αναφερθούμε στα εξειδικευμένα περιοδικά τύπου Living Blues. Η Bettye LaVette σκορπάει ευδαιμονία και γερό κούνημα γοφών από τις αρχές της δεκαετίας του 70. Και αυτό γίνεται με τη βοήθεια μιας φωνής που παλαιότερες (Aretha Franclin, Patti LaBelle, Dionne Warwick) αλλά και νεώτερες (Butch Vig, K.D.Lang) προσωπικότητες του χώρου αναφέρουν και παραδέχονται ως ξεχωριστή, γεμάτη μπλουζίστικο γρέζι, αυθεντικότητα και αισθαντικότητα. Η Bettye LaVette, υποψήφια των φετινών Grammy για το καλύτερο blues album της χρονιάς (The Scene of the Crime-Anti Records) είναι εδώ για γεμίσει το Fuzz (Αθήνα/29 Μαρτίου) και το Principal Club Theater (Θεσσαλονίκη/30Μαρτίου) με το απόλυτα σημερινό blues συναίσθημα.

Αν βαρεθήκατε συναυλίες με πεπερασμένους blues men & fat blues women η LaVette θα σας αποδείξει γιατί ακόμα εν έτη 2008 τα blues μπορούν να δαγκώνουν και η soul να ξεσηκώνει τα λαγόνια & τα σαγόνια.

BUSH TETRAS – Very Very Happy

Οι funk-punk stars της νεούορκέζικης σκηνής του 1980 επιστρέφουν με μια ολοκαίνουρια κυκλοφορία! Η πρωτόγονη ενέργεια, οι αιχμές και το εξοντωτικό beat, αυτό που ενέπνευσε όλα τα μεταγενέστερα γκρουπ του είδους, όπως οι !!! ή οι Le Tigre, είναι εδώ. Περιλαμβάνει 2 ακυκλοφόρητα κομμάτια από το 1980 και 3 βίντεο, ανάμεσα τους και το "Too Many Creeps", ένα ντοκουμέντο της αστικής παρακμής της Νέας Υόρκης στα τέλη των '70ς. "Imagine Fugazi led by 3 women, 10 years earlier, or, even better, a female-fronted Gang of Four (CMJ).

RAZ MESINAI’S BADAWI – Unit Of Resistance

Άλμπουμ πολιτικής διαμαρτυρίας από τον, πρωτοπόρο της underground σκηνής της Νέας Υόρκης, Raz Mesinai, ή αλλιώς Badawi, με τη σύμπραξη μερικών από τους λαμπρότερους dj στον κόσμο (DJ Spooky, Kode 9, DJ Rupture, Filastine, Kreng κ.α.). Μέσα από μία έξυπνη διαδικτυακή πλατφόρμα ο Mesinai έστησε μία παγκόσμια συνομωσία σε dub και electronica συχνότητες με μοναδικό στόχο τη συλλογική δημιουργία σαν πολιτική αντίσταση απέναντι στο αμερικάνικο κατεστημένο. Μετράει ήδη δέκα χιλιάδες "κατεβάσματα" στο δίκτυο.